CAMPANYA SOBRE ELS ALIMENTS PROCESSATS

A través d’aquesta campanya el segon grup de treball del CFGS de 2n de Dietètica volen donar a conèixer els problemes sobre la salut derivats d’una alimentació basada en aliments processats i recomanar les possibles alternatives als mateixos per dur una alimentació més saludable. 

Durant el mes de febrer estan fent xerrades informatives als grups de batxillerat i cicles formatius de grau mitjà del centre on s’informa de les principals malalties associades a una alimentació basada en productes processats i ultraprocessats i la importància de mirar les etiquetes dels productes quan es va a comprar. 

També mostren exemples de les possibles alternatives més saludables a alguns dels productes més consumits actualment així com receptes saludables fetes amb aliments no processats o amb un processat senzill. 

Aquí teniu accés al vídeo que han preparat per completar la part de la campanya sobre l’etiquetatge dels productes. 

Finalment, en acabar la xerrada desenvolupen un parell de breus tallers sobre la classificació dels productes en funció del seu contingut en sucre, greixos saturats i sal, en el primer cas, i sobre l’impacte mediambiental i social de la indústria alimentària a nivell mundial, en el segon.

Aquestes activitats també les van poder fer al públic en general el passat dijous dia 13, quan van anar as Mercadal a fer la xerrada i els tallers gràcies a l’organització de l’Associació de Vesins des Mercadal